onsdag 28 september 2011

2012


Klicka = Större! Fler teckningar av den här sorten hittar du på GT/Expressens kultursida varje tisdag och på gt.se/kultur. Du hittar dem även i min nya bok Flängda Favoriter som finns att köpa b la HÄR, HÄR och HÄR.

tisdag 27 september 2011

Spana in min nya fina bok!


Såklart du ska ha den! Fråga efter den hos din lokale bokhandlare. Eller köp den HÄR eller HÄR eller HÄR eller HÄR. Eller någon annanstans.

onsdag 21 september 2011

Mitt schema under Bokmässan


Jag kommer vara all over the place under Bokmässan i år. Vill du köpa min nya bok Flängda Favoriter, eller se mig rita offentligt eller bara förstulet smygta foton på mig är det således lättare än någonsin.
Hårda fakta; Bokmässan pågår 22-25 September. Min bas kommer vara Ekholm & Tegebjer Förlags AB´s monter (B04:27) eftersom det är dom som ger ut Flängda Favoriter. OBSERVERA att montern alltså INTE finns i det så kallade "serieghettot" utan mitt i mässsmeten.
Mitt schema ser ut såhär:

Torsdag 22 sept:
Kl 15-15.45: Signering i Ekholm & Tegebjers monter.
Fredag 23 sept:
Kl 10.30-11.15 Signering i Ekholm & Tegebjers monter.
Kl 11.30 Liveteckning och utfrågningi Seriefrämjandets monter. Mer info här.
Kl 16-16.45 Signering i Ekholm & Tegebjers monter.
Lördag 24 sept:
Kl 13 tecknar jag i 365saker du kan göra-montern. Kom och titta!
Kl 14-14:45 Signering i Ekholm & Tegebjers monter.
Kl 17.15-18 Signering i Ekholm & Tegebjers monter.
Söndag 25 sept:
Kl 14.45-15.30 Signering i Ekholm & Tegebjers monter.
Kl 16:30 Intervjuas jag i DN/Expressen-montern. RÅVIKTIGT att ni kommer dit!

Det är schemat som det ser ut nu. Saker kan ändras på kort varsel. Och skulle ni se mig på mässgolvet och absolut vill ha en gammal Örn Blammo 2 eller Countrymusiken förstörde mitt liv signerad är det bara att knacka mig på axeln så ordnar vi den grejen *Blinkar med ena ögat, liksom pistolpekar med pekfingret och tummen samt gör ett klickljud med munnen*

måndag 19 september 2011

Samtidigt, i veckans Rock Manlyfist...


Vi visste ju att The Shark Emperor var taskig men inte SÅ taskig! Usch! Sjabbigt som vi säger i Göteborg. Läs på www.rockmanlyfist.com

onsdag 14 september 2011

Glömde ju helt...

... berätta att jag har fyra sidor med i Kapten Stofils Jultidning som kommer ut ööh ja NU faktiskt. Här är ett smakprov i gloriös PDF.
Så det är alltså det, Flängda Favoriter och Kapten Klara som gäller i september. Gå och köp nya Ernie också medan ni håller på för där har jag också med fyra sidor.
Nu tror jag att jag ska tuscha några sidor på min kommande "tecknade roman" samtidigt som jag med ett öga kollar på den här:

Lägesrapport



Vilken dag som helst, kanske tillochmed imorgon, kommer första nystartsnumret av barnserietidningen Tivoli med Vänner ut. Där har jag med åttasidiga serien Kapten Klara och världens smartaste pingvin. Detta är det bästa Kapten Klara-avsnittet hittills. Klara och krokodilen Harry möter en pingvin som löst problemet med den globala uppvärmningen på ett ytterst drastiskt vis. Det är inte alls så pekpinnigt som det låter. För att tala klarspråk: Med det här Kapten Klara-avsnittet tror jag faktiskt att jag lyckats göra en fullt fungerande barnserie enligt konstens alla barnserieregler OCH en James Bond-ripoff på samma gång. Bästa sättet att få läsa den serien, och kommande Kapten Klara-äventyr, är att ta en prenumeration på Tivoli med vänner.

Dessutom, min nya bok "Flängda favoriter" existerar nu som fysisk pryl. Jag har inte fått den själv än men min förläggare har hållit den i handen. Ni kommer absolut kunna köpa den på bokmässan. Ni kommer väl dit? Jag ska signera nästan HELA TIDEN! Detaljerat schema kommer. Kolla in boken närmare på förlagets hemsida så länge.

Vad mer? Öööh JO!
Jag klippte mig igår! Kolla:



måndag 12 september 2011

Samtidigt, i veckans Rock Manlyfist...


... Är varenda ruta späckad med chockerande händelser att det inte går att återpublicera en enda utan att totalspoila alltihop. Så istället tar jag bara en liten DETALJ av en ruta den här gången. Ta reda på vad som händer på www.rockmanlyfist.com

torsdag 8 september 2011

SAAB


Flera teckningar av samma sort hittar du på GT´s kultursida varje tisdag eller på gt.se/kultur
Dessutom: Klicka = större!

onsdag 7 september 2011

Rock Manlyfist på papper



Som bekant gör jag numera en webserie som heter Rock Manlyfist - Master of SPACE KARATE. Jomen, internet kommer ju starkt nu och en rovdjursentreprenör som jag tänker banne mig inte missa tåget. Jag vill upplysa om att den som ABSOLUT måste läsa sina serier på papper kan åka till Norge där Rock Manlyfist går med ett avsnitt i varje nummer av finfina serietidningen M.
Att säga att mer papperspublicering av Rock är på gång är att ta i, men att säga att det INTE är det är också att ljuga. Jag får ofta frågan när första samlingsvolymen kommer. Till att börja med ska jag få ihop fler sidor. 53 ligger ute. 63 är tecknade men man behöver minst 90 innan man kan göra en säljbar bok av det. Men det ska komma är det tänkt.

tisdag 6 september 2011

Uppenbarelseboken


Flera teckningar av samma sort hittar du på GT´s kultursida varje tisdag eller på gt.se/kultur
Dessutom: Klicka = större!

måndag 5 september 2011

Samtidigt, i veckans Rock Manlyfist...


...Hötter Havets Härskare med sin näve och säger HAHAHAA! Men allvarligt, Rock Manlyfist har en levande säl nerdkörd i halsen samtidigt som han blir uppäten av hajar. Det här måste vara slutet. Jag kanske har tröttnat på att rita den här serien och lägger ner den? Skurken kanske vinner? Ja, kanske är det så. Läs själv på http:www/rockmanlyfist.com

torsdag 1 september 2011

Nu blir det bok!


Så ser min nya bok ut. Det är alltså en samling med mina bästa strippar/skämtteckningar/serier från GT/Expressens kultursida genom åren. Ni vet, såna som den HÄR och den HÄR. Om jag fattat saken rätt så ifall ni läser det här på samma dag som jag skriver det, fredagen den andre September 2011, så är den på väg från tryckeriet precis JUST NU! Förhandsboka ditt ex för 75 spänn på info@ekholmtegebjer.se