tisdag 17 juni 2008

Bloggpaus

Jag har börjat umgås med tanken på att lansera en egen senapssort. Eller kanske börja baka muffins i lite större skala. Slänga alla papper och pennor och bli dräng på en gård. Och när jag kommer på mig själv att fundera i de banorna är det ett säkert tecken på att jag är lite sliten. Och samtidigt är det svinmycket att göra innan jag får packa badbyxorna och mariekexen och ge mig ut i skärgården. Jag ska göra en bunt skämtteckningar till GT så att dom har under semestern, göra klart 16 halvtecknade Bob-Henry-strippar och sist men inte minst skriva färdigt manuset till det som förhoppningsvis kommer bli De Äventyrslystna Karlakarlarna-filmen. Prioriteringar måste göras och kol måste läggas på och i måste sugas vilket föranleder mig med både sorg och lättnad i hjärtat meddela att bloggen stängs för sommaren.
Jag återkommer i vecka 33 med nya tag och tummar som käckt viftar uppåt.
Och apropå käckt så väljer jag att lämna er med en sång som tar det begreppet och gör en enorm självlysande hatt av det. All in the name of att sprida lite pepp:

2 kommentarer:

nicklas eriksson sa...

God dag herr Wanloo. Jag ber ödmjukast att få tacka för den geniala serien "Åke Ninja", det bästa Ni har presterat sedan "Fredrik Festfixaren"!

Eller vänta, detta är inte Kapten Stofils blogg va...?

Skämt åsido som frukthandlarn sa, Jag gillar Åke Ninja skarpt, liksom det mesta du gör. Ha en skön semester!

maol sa...

Jaaa! En karlakarlfilm! Jag vill ha! På Rigoletto och Palladium! :D