fredag 9 april 2010

Jim & Jakten på guldankan avsnitt 2


Äventyret fortsätter. Tänk nu på att även om det är det andra avsnittet ska det KÄNNAS som avsnitt 245. Rafflet pågår mellan avsnitten lika mycket, om inte mer, än i själva rutorna. Summan av delarna är större än phflz ghz öööh.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Johan, det här är magiskt jävla bra.

Henrik Ö sa...

Får jag lov att använda den annars så hatade internetkonventionen stora-bokstäver-betyder-att-jag-skriker-av-kåtslag och säga att det är en KULTURGÄRNING du gör som lägger upp dessa. Den som vill lära sig vad humor är bör snarast läsa Jim och jakten på Guldankan.

Johan Wanloo sa...

Å tack! Det är allt jag kan säga. Kag gör det igen. Å tack!

IllvilJa sa...

Lysande serie!

Ivan sa...

Blod... Det var blod överallt!

Anonym sa...

Han har god filmsmak, gotlänningen.

Lemmy Caution sa...

Har just inhandlat samlingsvolymen "I shall destroy all the civilized planets!" med Fletcher Hanks öhh... speciella serier. Vad serierna saknar i spänning tar de igen i excesser i rent våld. Fletcher Hanks serier är parodier på sig själva. Osökt kommer jag att tänka på "våra hjältar är dödens lammungar!" när avsnitten esomoftast avslutas med en teaser i stil med "in the next issue, Stardust will battle the SUPER FIEND of Lepus"som detta sammanhang ter sig ungefär lika spännande som "Kronblom ger sig ut att fiska nästa gång" (japp, det räckte för att locka 20-talspubliken).