fredag 19 augusti 2011

The son of Johan Wanloos Blorg

Okej så jag tänkte att jag kanske skulle börja blogga igen. Jag gör en massa grejer och jag vill berätta om dem för er och om ingen annan skriver om en så får man göra det själv. T ex så kommer det en ny bok om en månad ungefär. Flängda Favoriter heter den och kommer innehålla ett urval av de strippar jag gör på GT/Expressens kultursida (och även i tidningen Ernie). Som den HÄR t ex. De stripparna var det mest uppskattade inslaget i min förra bok så nu blir det en hel, härligt billig, pocket med bara såna.

Jag har den senaste året gjort fyra avsnitt av en äventyrsserie för barn som heter Kapten Klara.
De har gått i den medialt uppmärksammade tidningen Tivoli med vänner. Den goda nyheten är att det kommer bli mer. Min ambition är att Kapten Klara ska vara en barnserie på samma sätt som Tintin eller Felix är det. Vill säga en serie som precis alla kan läsa. Jag håller på på med nästa äventyr just nu faktiskt.

Öööh vad har jag gjort mer? Jag har en APP! Till Iphone och Ipad!


Köp den vettja! Den kostar bara sju kronor.

I somras kom den femte Flygande kaninen-boken ut. Den är nog borta från alla mataffärer och pressbyråer men framsynta bokhandlar kan ha den.

Vad mer? Fullkomligt väsensskilt från all barnkultur jag håller på med är min webserie Rock Manlyfist - Master of SPACE KARATE. Den är still going fett strong med ett nytt avsnitt varje måndag. Jag är inne på den tredje storyn redan. Den går också på papper i Norska tidningen M. Apropå tidningar så är nya numret av Ernie ute nu. Där har jag alltid fyra sidor.

Så då har man en blogg igen. Få se hur länge det håller. Jag tänker mig att det ska bli mer bilder och serier och hårda fakta om min verksamhet än mysiga vardagsreflektioner den här gången. Jag tänkte också försöka undvika att låta MÅSTE-UPPDATERA-BLOGGEN-TRE-HELST FYRA-I-VECKAN-stressen sätta klorna i mig och redan nu barskt deklarera att den här gången uppdaterar jag bara när det finns något att uppdatera med. Nämen vad trevligt, nu kör vi väl då!

3 kommentarer:

Fredrik P och F sa...

Hurra! Man har längtat!

Anonym sa...

härligt att du kommit igång igen!

Anonym sa...

Äntligen!