tisdag 24 april 2012

Jag har blivit galen!

Ja, det måste jag ha blivit! Jag tänker nämligen GE BORT EN ORIGINALSIDA ur Världens tråkigaste man och revolten på Atlantis till ALLA SOM KÖPER BOKENStockholms Internationella Seriefestival! Utan extra kostnad! Vill du äga en originalsida är det alltså bara att ta sig till Kulturhuset, leta upp Galagos bord och köpa boken till ordinarie pris så räcker jag över en unik seriesida. Jag kommer naturligtvis signera och rita figurer i alla böcker också. Behöver jag påpeka att det är först till kvarn som gäller? Det finns bara 93 sidor. Detta är ENDA TILLFÄLLET NÅGONSIN jag gör den här grejen.
Nu till det finstilta:
En sida per bok. En bok per kund. Boken måste köpas på festivalen. Jag måste befinna mig vid bordet. Det kommer jag inte göra hela tiden för jag vill äta och kissa och sånt också. Jag väljer vilken sida du får. Eller rättare sagt, jag tar från toppen av högen och arbetar mig neråt. Allt för att det göttaste inte ska försvinna först. Det går inte att lägga undan, reservera, boka eller nåt i den stilen.

För övrigt så kommer följande Wanloo-centriskt hända på festivalen:
Lördag kl 16 kommer jag under parollen "Serietecknare spelar skivor" DJ:a i Bibliotek Film/Musik i en timme. Söndag kl 12 ska jag samtala med Anders Lundgren på scenen i Studio 3 om min verksamhet. Det vill jag verkligen att ni kommer på! Jag är väldigt spirituell. Min röst är behaglig. Jag gestikulerar vackert. KOM!

5 kommentarer:

Max sa...

Spara den snyggaste sidan till Serieateljén.

Kim Jong Il sa...

Du som har sett alla usla B-filmer som finns, har du sett den här?

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=9Mkl9rtttog

Johan Wanloo sa...

Ha ha nej, men jag vill nu!

Kim Jong Il sa...

Den finns i sin helhet på tuben, så dagen är räddad. http://www.youtube.com/watch?v=66MxV9kxUGQ&feature=related

Karl-Erik sa...

Tack för originalsida, skisser och spirituella konversationer. Attans att jag hade bordtjänst under ditt scenframträdande. :-(
http://flic.kr/p/bRQgVZ