fredag 12 oktober 2012

Kapten Klara tillbaka!

Min barnserie Kapten Klara är tillbaka. Som följetång i DN varje söndag. Det är klart att barnen ska ha lite rafflande pulpäventyr! Den började förra veckan och nu på söndag kommer det andra avsnittet. Så det är fortfarande läge att hoppa på tåget. Eller båten, i det här fallet. Historierna kommer vara korta. Mellan 6 till 8, på sin höjd 10 avsnitt långa.
Här är lite inside info för nördar:
Den första historien har en rätt rejäl blinkning åt en viss Doktor. Det är inte nödvändigt att fatta grejen för att digga historien men ni som gör det kommer skita på er.
Kapten Klara i DN är ingen reboot. Den följer rent kronologiskt äventyren som gick i tidningen Tivoli. Så gamla figurer kommer dyka upp så småningom. Redan i andra äventyret kommer en av de mer populära bifigurerna tillbaka. MEN man måste inte ha läst de gamla äventyren för att kunna fatta de nya. Man kan lika gärna börja läsa för första gången nu på söndag. Så därför publicerar jag sista rutan ur första avsnittet däruppe till vänster så att ni kan ränna ut och köpa DN på söndag morgon. Eller ta det säkra före det osäkra och hugg en prenumeration!


1 kommentar:

bark sa...

Tentakler.

…Oh…