fredag 11 januari 2008

Inga mer T-shirts

En läsare gjorde mig uppmärksam på att företaget som tillverkade mina T-shirts (och väggklockor och kaffemuggar och haklappar osv osv) gått i konkurs. Så detta betyder att mitt klädmärke Johan Wanloos fräsiga T-shirts är ett minne blott. Det suger en aning eftersom det var ganska coolt att kunna säga att man hade ett eget klädmärke. Precis som Puff Daddy.
Till er som beställt grejer den senaste tiden och inte fått dem vill jag bara säga en sak - Jag kan INGENTING göra. Polyshop var en automatisk tjänst där jag bara laddade upp bilder och valde vilka sorts varor jag ville sälja. Sen skötte de tryckning och betalning och leverans och allt annat.
Mer info finns här och här.
Jag beklagar det hela. Om det är någon tröst blev jag också blåst på pengar.
I vilket fall som helst vill jag tacka alla er som köpte T-shirts och i SYNNERHET den enda person som någonstans i Sverige går omkring med en miljökasse med det här motivet:

10 kommentarer:

Anonym sa...

Fan vad tråkigt att ditt klädmärke är ett minne blott!
Som tur var har jag hunnit införskaffa en alldeles egen t-shirt med ond kanin, god kanintrycket...den brukar bli uppskattad (utom av tanten på pressbyrån som blängde på mig och försökte lura mig på 10 spänn!)

Anonym sa...

Crap, och jag som hade hoppats på att kunna skaffa en till efter att ha kommit till insikten att man faktiskt, ibland, måste tvätta den man har på sig. Faktiskt.

Mikael Bergkvist sa...

Va? Tvätta?

Anonym sa...

Det förvånar mig att jag är den enda personen som köpte din miljökasse, den gör ju promenaden till närlivset en fröjd!

Anonym sa...

Riktigt synd. Jag som precis hade tänkt att köpa en karlakarlarna-tröja. Nåja. Jag får väl vara nöjd med min "Det är fräckt med rock"-tröja då.

Anonym sa...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my site, it is about the CresceNet, I hope you enjoy. The address is http://www.provedorcrescenet.com . A hug.

Repoman sa...

Håller fullkomligt med CresceNet!

Trist med kläderna bara. Kanske finns det nån annan sida med liknande upplägg? De trycken som fanns på förra stället tyckte jag personligen var lite trista, men klart mycket roligare än ingenting.
Jag skulle gärna se ett tryck med "El salsiccia de los magos" från Spanska för nybörjare. Fixa? ;-)

. A hug.

Anonym sa...

Finns en amerikansk sida http://www.cafepress.com/
Kolla där!

Johan Wanloo sa...

Jag ska ta tag i det där nån dag kanske. SÅ stor kassako var det inte. Men känslan av att folk jobbade åt en var ju onekligen trevlig!

Anonym sa...

ladda upp motiven på cafepress eller någon av annan liknande site!