tisdag 14 oktober 2008

Förlåt mig lilla lamm


Förlåt mig att jag var tvungen att äta upp delar av dig med ris, gräddsås och cashewnötter på lunchen idag. Jag vill verkligen inte, men den bra vegetariska restaurangen inom gångavstånd har inte öppet på lunchen längre. Jag kunde iofs ha tagit en ostsmörgås eller nåt men det var sån satans lång kö som jag inte orkade stå i och jag var väldigt hungrig.

Så därför var jag tvungen att äta upp dig söta lilla gulliga lamm. Förlåt, förlåt. Jag har väldigt dåligt samvete nu ska du veta. Jag har googlat bilder på lammungar i en timme nu för att straffa mig själv. Du har blivit uppäten för att jag är svag och otålig. Men god var du. Du var så god att jag var på jättegott humör i säkert en halvtimme efter lunchen och spatserade omkring och log som en fåntratt. God mat gör mig sån. Glad. Tillfreds. Fryntlig tillochmed. Du var säkert glad innan de kom och gjorde mat av dig. Förlåt förlåt förlåt mig lilla lamm. Hoppas att denna bloggpost väger upp de kosmiska rättviseskålarna en LIIITEN aning iallafall. Jag har ganska många läsare och är en relativt viktig person. Som skriver om dig lilla lamm. Som nu ligger i min mage. Kanske var du ett drygt och otrevligt lamm som mobbade andra, mindre lamm. Kanske hade du blivit pedofil eller massmördare om du fått fortsätta leva. Såna tankar gör det lättare för mig att gå vidare.

Imorrn kanske du får sällskap i din himmel av en massa skaldjur.

4 kommentarer:

Per sa...

Jag googlade pedofillamm och fick noll träffar...

Blaren sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Blaren sa...

Jag tog bort min förra kommentar eftersom att jag uppenbarligen inte kan läsa. Eller göra enklare samband. Eller något annat gravt fel i min skalle.

Nej, borttagandet var medvetet, men den tidigare kommentaren var kass.

Anonym sa...

DJUR ÄR INTE SÅ PUCKADE. DE ÄR INTE SÅ DUMMA. I SÅ FALL HADE DET VART EN DUM MÄNNISKA SOM HADE LÄRT LAMMET SÅDANT.