måndag 5 januari 2009

2009Det brukar vara så att man vid den här tiden ska dela med sig av programförklaringar och handlingsplaner inför året, men jag vägrar. Jag har en underlig rädsla och det är att om jag t ex skriver att "...Och till sommaren skall jag måla om ladan" så kommer det komma en stor jävla tornado och slita ladan i bitar bara för att jag hade mage att tvärsäkert proklamera att ladan skulle målas. Så jag säger inget. Jag kan kanske våga mig på att säga att just IDAG den femte januari tjugohundranio så ska jag teckna en stripp till GT och sen ska jag göra färdigt en Farbror Einar och en Åke Ninja som ligger halvfärdiga. Men längre än så vågar jag inte sträcka mig.

10 kommentarer:

Anonym sa...

det är lika bra

varför spy ut sina planer inför 09?

lika bra att ha vissa i rockärmen ett tag och säga dom när man r klar med det man skulle gjort

Anonym sa...

Bra.

Varken "stolta planer för det kommande året" eller "milt sentimentala tillbakablickar på det gångna" vill jag ha. Det finns bara här och nu!

/svensson

Johan Wanloo sa...

Jag vet inte... Jag tycker att AUGUSTI är den stora startpunkten på året. Man drar kraftfullt igång efter en lång semester. Jul och Nyår är bara en blip på radarn. En paus.
Jag är för osentimental för att titta tillbaka på året som gått. Jag är för 1) vidskeplig och kanske framförallt 2) för virrig för att peka med hela handen och säga att "Så HÄR och SÅ HÄR och SÅ HÄR ska det bli".

Visst har jag planer. Men de är lika solida som rök.

Anonym sa...

Är likadan som dig Mistah Wanloo.

Planerar man något kommer den däringa Murphy in och viftar med sin lagbok om att allt ska gå åt helvete bara för att hans lag är sådan.

Repoman sa...

Men visst skulle det vara tufft att vara lite mer som Criswell?

Eller alltså... Ha samma frisyr som honom iallfall...

Biff Zongo sa...

Ed Wood Jr referens
Respekt!

Criswells intro och avslutning i "Plan 9 from outer space" tillhör mina absoluta kulturfavoriter

Johan Wanloo sa...

Undrar om Criswells frisyr kom till av sig själv eller om den krävde groomande?

Anonym sa...

Fast kommer det en tornado och sliter sönder ladan så slipper du ju jobbet med att måla den.

Kim Jong Il sa...

Åååå Plan 9, filmen som man vid första titten utbrister "var har du varit hela mitt liv" åt, och vid de övriga 3 000 gångerna man är tvungen att kolla på säger "åhh det här är bra" ungefär en gång i minuten. Lovely.

Anonym sa...

Härlig Criswell!

Där ser man verkligen varför du kallas "Sveriges Dan Clowes".