tisdag 24 augusti 2010

Hemligt projekt


Har har på Twitter och i en del andra sammanhang hintat om att jag håller på med ett hemligt projekt. Nej, det är inte den seriebok på ca 90 sidor med en lång avslutad historia jag hållit på med ett tag nu( som förhoppningsvis kommer vara färdigskissad i dagarna). Nej, det är inte den äventyrsserie för barn som kommer i en svensk serietidning till hösten. Och nej, det är inte det specialavsnitt av Bob-Henry jag skriver på just nu som har arbetsnamnet "mannen med världens största manshängpattar." Det här är nåt helt annat. Och snart, mycket snart är det inte hemligt längre. Det här är kulmen på 23 års serietecknande. Det här är så ursäkta franskan så jävla fräckt att ni kommer att skita på er.
Jag kan säja följande; Det handlar om en helt ny regelbundet utkommande serie och alla som saknat min närvaro på nätet den senaste tiden kommer bli väldigt nöjda. Ok? Bra va? Om allt går vägen så är det hela igång om en vecka-tio dagar sådär. Mer info då.

5 kommentarer:

Åke Forsmark sa...

Vi väntar tålmodigt. F ö så bör man numer förse sina hjältar med rejäla manboobs eftersom det annars kan tolkas som barnporr.

Gerth Flyking sa...

Äntligen!

bark sa...

Huura. Är manshängpattar årets trend?

IllvilJa sa...

Bättre än "Ove Evil vs sälunge"? Bättre än "Eskil Warp"?

Något ännu mer forntida än ovanstående mästerverk? Spänningen stiger...

(Jobbade gång i forntiden (1990 till 1991) extra som tryckare. Blev aldrig något vidare på att hantera en offset-tryckpress, men fick i alla fall tillfälle att trycka en tidning som i några utgåvor innehöll episoder med Eskil Warp. Ett litet strå att dra till kultur-stacken.)

Biff Zongo sa...

Nice! Den som väntar på något gott...