tisdag 25 maj 2010

Livsnjutare


Den här personen såg jag på Legoland i helgen. Rock on! Låt det goda rulla! Lev fort blarrga bla osv osv och allt det där. Livet är för kort för att inte äta glass och röka samtidigt. Jag hade gärna hängt på men jag får inte för mitt gymkort.

Förövrigt bloggar jag fortfarande inte egentligen.

10 kommentarer:

Mathias sa...

Ahuahuaahuuhhhuhuhhhöhöhöh... :D

Liv Landell Major sa...

What happens in Legoland stays in Legoland, du skulle ha passat på...

Anonym sa...

GULDANKAN!

J-O Dåsåatte sa...

Hahaha, wow liksom...

Lilla Kompisen sa...

"åh nej, mina skinkor brinner" ha ha ha...jag kan inte sluta skratta åt den underbara kursen i spanska! Jag gillar också att måla rumpor...men det är inga av dem som har brunnit än:)

Tobbe sa...

haha härligt med folk som tar vara på livet till fullo! :)

Anonym sa...

Är det inte dags att posta lite nytt i blorgen?

Om inte annat ett avsnitt eller två av Guldankan?

Kalle Lind sa...

Apropå bilden: en i min familj ofta traderad historia ur verkligheten utspelade sej för några år sen utanför Konsum i Malmös Folkets park. Två tandlösa livsnjutare av vardera könet kommer amfetaminstapplade, i händerna håller de mycket riktigt cigarett jämte mjukglass. Den kvinnliga knarkaren säjer då till sin manliga kollega, med stämband som sett sina bästa dagar, på en malmöitiska så grov att det skär även i en infödd skånings öron: "Aaaah! Det finns inget som går upp mot cigge till mjukglassen!"

Så tydligen är det nåt man är överens om inom nåt samhällsskikt. Ungefär som man inom överklassen skrivit ett osynligt kontrakt på att det är snyggt att ha tonvis med fett i håret.

Jojo sa...

Snygg figur!

Repoman sa...

Moahahaha, nu är originalet mitt!