onsdag 30 maj 2007

Påminnelse

Spring ner till tidningshandlarn och köp Sweden Rock Magazine nr 44 som är ute nu. Där kan ni läsa första avsnittet av min nya serie Kjell & Ivar - Metalkrigare. Det handlar om nörderi och hårdrock om att vilja vara vampyr fast man bara är en tjockis som jobbar på elektronikfirma.
Jag kan allt om nördar.
Jag har varit 80-talshårdrockare SEDAN 80-talet.
Jag har byggt kanske 40% av min karriär på att mobba gothare.
Alltså kan jag inte misslyckas.
Sweden Rock Magazine nr 44 var det alltså. Det är en rackarns bra tidning förövrigt om man gillar sånt.

Dessutom medverkar jag med tre sprojdans nya ensidor i Larson nr 6/07 som också den är ute nu. Detta är min återkomst till renodlade serietidningar sedan jag slutade i Ernie och det känns FANTASTISKT. Jag har sagt det förut och jag säger det igen... Det här är de bästa serier jag gjort på länge. Märk väl att detta bara är ett gästspel. Skulle ni vilja se mer av mig i Larson så gör nog ett litet vänligt formulerat mail eller ett kort till nämnda tidning susen.
Eller så kan ni flytta till Norge för där kommer jag vara med i Larsons gale verden med fem sidor i varje nummer frånochmed nr 7/07.

Det var det. Stäng av datoerna och rusa till tidningskiosken med er nu!

4 kommentarer:

Repoman sa...

Grejorna i Larson var verkligen top notch!
Gillar särskilt bilderna från lingonplockarföreningen - har alltid undrat hur dom festerna går till.

Och när ska Gotlands-Ola få en egen tidning?

Tomas Enqvist sa...

I egenskap av att jag själv är "serietecknare"(ahem)så vill man ju se var konkurrensen ligger (way ahead tydligen, damit!). Och därtill är man en hårdrockare också (nåväl, jag har iaf långt hår och diggar Priest, men har inte så mycket läderklädsel hemma), så måste jag ju tjyvläsa SRM på pressbyrån idag (skratta högt gjorde man också). Förlåt för den snikna tjuvläsningen Johan. Ja tänker köpa Larson istället, det har jag ändå alltid gjort så (vilken bortförklaring va?).

Johan Wanloo sa...

Tack, mina snälla goa läsare!

Twixman sa...

Hahahahaha! Metalkrigare i den enda sanna andan! Keep up the good metalwork, min ädle soldat!

/Jim -Idiot