onsdag 9 maj 2007

Vad sysslar jag med?

Det är ju det som är frågan, nu när jag inte tecknar De Äventyrslystna Karlakarlarna.
Massor. MASSOR! Jag är en serietecknande MASKIN!!
Till exempel så startar jag nu ytterligare en ny löpande serie med fasta figurer. Det blir min andra på kort tid. Den nya serien heter Kjell & Ivar - Metalkrigare och kommer att gå i tidningen Sweden Rock Magazine frånochmed nästa nummer. Hade jag varit en svullen ego-dåre hade jag sagt att nu medverkar Sveriges bäste serietecknare i Sveriges bästa tidning. Men det är jag ju inte. Men jag prenumererade faktiskt på tidningen innan det fanns nån tanke på att jag skulle medverka i den. I serien visar jag var det nörd-goth-humoristiska skåpet ska stå.

Utöver det kommer jag ha helt nya ensidor i nästa nummer av LARSON! Ja Larson nummer 6-07 kommer innehålla några av de bästa serierna jag NÅNSIN GJORT! Ni kommer b la få stifta bekantskap med min NYA äventyrsserie JIM & JAKTEN PÅ GULDANKAN.
Jag släppte lite smakprov från de här serierna i vintras och nu är det alltså dags för publicering. Om någon annan än jag kallas för "Sveriges roligaste man" efter det här kommer jag ta det som en personlig förolämpning. Jo... I Larson kommer naturligtvis serierna vara i färg.
Vad mer?
Jag gör en reklamserie för mäklarfirman M2 som kommer att gå i deras gratistidning som lär dyka upp när som helst. Kolla in det om du har lust.
Det var väl det. För tillfället iallafall...

5 kommentarer:

Horace Engdahl sa...

så länge du ritar hårdrocksserier så gör din karlakarls-paus absolut INGENTING!

Repoman sa...

Strålande tider, härliga tider!
Dock kommer jag nog inte sjunka så lågt som att köpa en tidning om ROCK för att få en Wanloo-dos.
Man får väl smygläsa lite på Domus helt enkelt.
Hur får man tag på en göteborgsk mäklartidning i Stockholm? Dämmit, vi blir som vanligt diskriminerade här på framsidan.

Jims äventyr ser f.ö. väldigt spännande ut! Schweiz och grejor. Exotiskt!

Anonym sa...

fan vad killen längst till höger är lik Tim Curry!

Carl Bildt sa...

Tänk vad bra om Wanloo kunde börja gå permanent i Larson! Då fick man Gary Larson och Wanloo i samma tidning tillsammans med Monty...det vore fantastiskt! :)

Johan Wanloo sa...

Ett tips är att låta dem på Larson veta vad du tycker. Ett litet mail eller ett litet vykort gör säkert susen hint hint...