onsdag 22 augusti 2007

Multitaskande hårdingOkej så i en och samma rörelse spöar han upp en snubbe med sin lediga hand, SPARKAR ner en annan och som om det inte vore nog SKJUTER han någon också. Perfekt grå tinningarnas charm och hjälmfrisyr har han också. Gud vad jag älskar sån här skit. I min sinnevärld betyder inte "för mycket" någonting negativt. Jag vill köpa originalteckningen till det där omslaget och hänga upp på väggen och stå och titta och dricka portvin och sucka beundrande.
Man skulle kunna tro att den där boken är amerikansk men det är den inte. Den är TYSK. Originaltiteln är TRANSPORT ZUR HÖLLE. Visst, namnet Jerry Cotton kanske LÅTER tufft men hur tufft är det egentligen att heta Jerry Bomull om man tänker efter?
Och då blir hela grejen ÄNNU bättre för då är det som när man lekte cowboys som liten och kallade sig själv för "Slurd Clayton" eller "Brunk Klefton" och pratade fantasiengelska som inte hade någon annan funktion än att LÅTA tuff.
Fast jag tycker nog att tecknaren missat lite. Om man nu ska vara Over The Top ska man vara det ordentligt. Så jag tog mig friheten att modifiera omslaget lite. Det MINSTA man kan begära av en hårding som kan slåss och sparka och skjuta samtidigt är ju att han kan RÖKA också, eller? Och gå ut med hunden...

4 kommentarer:

jacobsteel sa...

rak pipa. jycke. skateboarden syns inte på bilden? lysande.

jacobsteel sa...

... och lustigt nog ser han _mindre_ ansträngd ut _efter_ tilläggen... mmm... :)

Repoman sa...

Yä! Schmer bechäng! Råcki brädoli!
Aj baj pink skit.

Mer fejkad engelska till folket! Omslaget blev faktiskt lite bättre med pipan. Hade agent Bomull varit lite extra macho hade han såklart haft blondinen i koppel också.

Clet Purkon sa...

Men varför tittar flickan på bilden inte på Jerry? Vad finns det för spännande som vi inte ser?

Vart kan jag få tag på ett exemplar av den där tidningen, jag måste få veta.