tisdag 13 november 2007

Sexy president


Jag gör ju fyra-fem sidor i varje nummer av norska Larson. Dessa serier har roterande, återkommande huvudfigurer. Så ena sidan kan vara Jim & Jakten på guldankan, nästa kan vara Åke Ninjo osv. En av de återkommande figurerna är Sexy President.
Sexy president tycker att han själv är skitsnygg. Han smeker sig själv över sina hårda brösmuskler och stönar. Han inleder flyganfall mot länder vars ledare är för fula. Ni fattar grejen...
I vilket fall som helst gjorde min vän Jacob mig nyligen uppmärksam på följande passage från en artikel om författaren Norman Mailer:

"Norman Mailer är ingen beundrade av president George W Bushs politik. Men han förstår varför Bush får höga popularitetssiffror: - Han är den mest fotogeniske president vi haft under min livstid med undantag av Franklin D Roosevelt. Om Bush inte varit son till en mäktig man så hade han kunnat bli USA:s bästa modell för herrkläder. Det finns inte en dålig bild på honom. Se bara hur snyggt han rör sig när han matar hunden! "

Här är hela artikeln ifall ni är intresserade:

http://www.gp.se/gp/jsp/Crosslink.jsp?d=121&a=381597

Wow! Great minds think alike eller hur var det?
Medan vi ändå snackar om saken... Från och med årskiftet kommer mina norska serier inte längre publiceras i Larsons Gale Verden utan flyttar till tidningen M. Den som inte läst serien M är in for a treat. Det är den bästa stripserie jag läst på evigheter. Jag har för mig den publicerats i svenska Pondus förut.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Den publiceras där fortfarande. Den serien är en bra anledning till att köpa Pondus regelbundet.

Anonym sa...

Hehe Sexy president påminner en del om Comedy Central fenomenet Judge Fudge:

http://www.comedycentral.com/motherload/index.jhtml?ml_video=107351

Brottsbekämparen Judge Fudge måste stoppa brottslingarna men "is too busy being delicious" och får ingenting gjort.
Coincidence?

Johan Wanloo sa...

När jag snor grejer brukar jag alltid gladeligen erkänna det. Men "Judge Fudge" har jag aldrig hört talas om.

Tankegången med Sexy President var först att jag noterade att alla större republikaner har så tjock hårväxt trots att det är i 60-70-årsåldern. Redan i en över ett och ett halvt år gammal Johan Wanloo Show snackar jag om hur SNYGG Donald Rumsfeld är. Och därefter var bollen i rulllning och resultatet... SEXY PRESIDENT!

Anonym sa...

Nja, George H. W. Bush den äldre hade ju rätt högt hårfäste men galant hår! Dock är Dick Cheney skallig som en fan.