onsdag 30 januari 2008

Är det bara jag......eller har Januari varit ovanligt lång i år? Var det inte typ nio-tio månader sedan det var jul? Hur är det... "trettio dagar har november bla bla yak yak". Var i ramsan säger dom att januari har 8000 dagar? Det känns som om jag konstaterat att "jomenvisst känns det som om klockan varit 17:00 hela dan och sen har det blivit mörkt" flera HUNDRA gånger. Detta är ju både på gott och ont. Det känns som om jag GJORT så fruktansvärt mycket den här månaden. Jag har följt min son till dagis hundratals gånger. Jag har knuffat gunga hela dagar i sträck. Jag har lagat berg av pannkakor. Varför är mina barn fortfarande så små? Det har ju gått flera år! Jag har druckit tusentals kaffe. Jag har ju banne mig hunnit med att jobba på annan ort! Hur har jag haft tid att lyssna på alla de här skivorna? Jag har sett massor av filmer och läst massor av böcker. Mer än hela förra året. Väl? Eller? När var det jag såg Snakes on a plane egentligen? Ett halvår sedan? Nähe, det var i förrförra veckan.
Är det verkligen klimatet som är uppfuckat och inte själva tid-rymdskoontinuiteten (eller vad fan det heter)?
Jag vet inte..
Men för en gångs skull är det ju skönt att känna hur tiden INTE rusar iväg.

3 kommentarer:

Yvette Gustafsson sa...

Januari är som en enda lång tisdag! Måndagschocken har lagt sig och kroppen har kommit på att det är jobbigt att gå upp tidigt(för dom som har en normal veckorytm med sånt där riktigt jobb. Såna som sitter på pendeltåg varje dag) och samtidigt är det SKITLÅNGT kvar till helgen. Helt ovärt. Dessutom skiner inte solen.

Anonym sa...

Det heter rumstiden. Hur vet jag det? För att jag ringde Chalmers i tisdags och frågade. Det är uppenbarligen ett utbrett problem.

Swedish Cottage Mafia sa...

ELLER HUR! Januari har verkligen känts som en evighet.. Jag började jobba på ett nytt projekt i slutet av december, vilket jag förra veckan anmärkte på som "fan det känns som om jag har slösat massor av tid". Men vid närmare eftertanke har det knappt gått en månad. Iofs är februari en jävla skitmånad också. Här uppe i Norrland börjar inte ljuset komma tillbaka förrän i april.. :(