tisdag 11 mars 2008

RamboDen här serien har 8-9 år på nacken. Nu är den plötsligt rolig igen.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Shit Johan, vilket sammanträffande! Den skivan fotograferade jag när jag var på den lokala secondhandaffären sist. Klicka på mitt namn så får du se en annan skiva jag bara var tvungen att ta kort på. Där uppfann jag en helt ny musikgenre som inte har slagit så väl ut, än så länge...

Sanslösa omslag. Helt gjutna.

Får väl se om googles identitet fuckar upp sig den här gången med så min kommentar går åt helsike som vanligt.

Johan Wanloo sa...

Jomen, det funkade. Snygg rondör på amatörcroonern. För en massa år sedan var mitt ett av mina största intressen att dammsuga skivbörsar och lumpbodar på ALLA skivor med snygga och/eller flängda omslag.
Nu har jag inte köpt en vinylskiva på flera år och stora delar av samlingen har sålts/getts bort/slängts.
Men jag kan fortfarande uppskatta en vilt stirrande dragspelare som poserar med sina enorma polisonger. Eller som en kompis en gång sa "Att vara FUL måste ha varit en main kriterie för att få skivkontrakt på 70-talet"...

Svensson sa...

Vet inte om det var nån svensk emigrant-Rambo som var källan till den däringa filmRambo... (ja bok-Rambo då, det var ju en bok först, av David Morrell).

Likartat: stadsdelen "Bronx" i New York kommer sig nån svensk Brunke, Brunkow, Brunkeman eller hur det var. Fablar ej detta, har kärna av sanning.

Johan Wanloo sa...

Enligt ett förord av författaren i en sen upplaga av First Blood-boken fick han namnet Rambo från... Rimbaud.

Unknown sa...

Du postar serier och håller bloggen aktiv, det är skitbra. Däremot är det sug att bilden är för liten för att man ska kunna läsa något.

Johan Wanloo sa...

För det första: Det går visst att läsa.

För det andra: Det finns en anledning till allt jag gör. Den här gången var det att denna lilla bild var allt jag hade och det tecknade originalet inte existerar längre. Jag valde att posta den ändå.

För det tredje: Jag förstår att du är ett fan och att du bara vill väl men när jag håller igång den här bloggen bara för att nån ska klaga på tekniken blir jag helt dödstrött.

Anonym sa...

Update om Ugly albumcovers! Följ länken till min sida johan så får du se den vackra Joyce Drake.... brrr..