tisdag 2 december 2008

Dementi


I nummer 6-2008 av serietidningen HJÄLP, där jag har med en serie vid namn "Kändisar gör "luft-runken", påstås det att jag skulle vara "sjukt grym på Guitar Hero." Detta är taget helt ur luften. Jag vet inte var dom kan ha fått det ifrån. Jag har spelar Guitar Hero i exakt sju minuter i hela mitt liv. Av det kan man dra den ganska självklara slutsatsen att jag är sjukt grymt KASS på Guitar Hero. Rent allmänt är jag faktiskt en smula mot den typen av socialt spelande som Guitar Hero och Singstar och Wii Sports och allt sånt där innebär. Jag föredrar ensamt skjutande eller plattformsgulligullande eller segt retrotuggande. När jag nu hinner spela vilket är typ en kvart varannan vecka.
Sen tror jag att jag har gett ut fler än fjorton album också men det måste jag ta och räkna på lite innan jag uttalar mig.

2 kommentarer:

Anonym sa...

hahaha

Anonym sa...

Couldn't agree more. Skrev faktiskt om det viktiga i retrotragglande idag. Kulturskymningen allt stationärt nyare än från 1999 utgör har lett till att folk hör Mother och säger "den här är bra, den är guitar hero".