tisdag 17 februari 2009

FanartNär jag tycker att det är tråkigt och/eller jobbigt att teckna så tar jag oftast och tecknar nåt helt annat. Nyss t ex satt jag med ett jobb som kändes segt och då tog jag och slängde ihop en skiss föreställande Edward Blom istället. Han leder mitt nya favoritprogram vid sidan av Celebrity Rehab, Mellan Skål och vägg med Edward Blom. Det är helt fantastiskt. Läs hans blogg HÄR och klicka sedan vidare och se programmen. Du blir en bättre människa av det. Med smittande entusiasm dräller han anekdoter om påvar och kungar omkring sig lika lätt och ledigt som en annan viftar med tårna. Allt medan alkohol och stabbig husmanskost intas i ett hisnande tempo. I ett program dricker de någon slags ofärdigjäst öl och Edward bluddrar i förbifarten ur sig att man i vissa delar av tyskland dricker detta ihop med lökpaj. Bara en sån sak. Hur går man omkring och vet sånt? Avundsvärt är bara förnamnet. I ett annat pratar han om hur KARLAR på artonhundratalet åt lunch. Det var brännvin och punch och smörgåsbord TILL LUNCH varje dag. "De var bättre män än vi" konstaterar Edward gravallvarligt.
Då jag själv numera är en måttfull, fiberätande friskus kan jag bara drömma om att konsumera halvråa pannbiffar, stekt lök och äkta smör i samma omfattning som Edward. Man kan nästan säga att han är en slags fett-Jesus. Han äter för alla oss som inte kan. Eller vågar. Tack Edward. Tack!

8 kommentarer:

Balloonfighter sa...

Det är en fantastisk man. Jag hänförs av hans ljusa stämma i kombination med all dekadent manlighet.

Clas Kristiansson sa...

Hej Johan

LTNS
Kan bara hålla med dig om denna osannolika blandning av alkohol och mat...

/Clas

Anonym sa...

Hej Johan!

Edward mailade mig att han blivit (nästan) seriefigur. Mycket bra bild, du fångar honom på pricken! Kul att du också uppskattar hans program.

Anonym sa...

Underbar teckning... Både i bild och ord.
Tack för ett hjärtligt skratt.
//Yammo

Anonym sa...

"Fett-Jesus" hehehe

Åsa sa...

Johan, jag tror att du behöver en rejäl middag med herrn:
http://www.tv8.se/index.php?option=com_content&task=blogcategory&id=1139&Itemid=249

Anonym sa...

Jag hoppas på fler strippar om han den store konstnären som sitter på ICA Focus och spelar dragspel...

Anonym sa...

LCHF! Du kan inta en massa fett och även en del alkohol - och ändå gå ner i vikt samt bli friskare. Att minimera kolhydraterna är grejen, jag lovar. Surfa in på http://kolhydrater.ifokus.se och låt dig inspireras!