torsdag 22 oktober 2009

Men kissa hemma, gubbe!Tanken är väl att om man kissar mot en vägg utomhus så ska man försöka GÖMMA SIG för omvärldens blickar så mycket det går eller? Tanken är väl att man ska liksom sjunka in i omgivningen och ingen ska förstå att det är just KISSAR man gör utomhus offentligt klockan halv tio en vardagsförmiddag?
Men ha då inte en ILLRÖD jacka på dig när du står mot en betonggrå vägg!
Då kan du i princip lika gärna gå omkring med schnalen i handen och bara kissa rätt ut och söka ögonkontakt med alla förbipasserande och säga "Goddag goddag här går jag och KISSAR jajamen oj vad det skvalar!"
Jag kan förstå att på fyllan klockan tre på morgonen behöva kissa NU DIREKT i närmsta buske eller hörn. Jag kan också förstå att ett barn under åtta-nio år absolut inte kan hålla sig en sekund till. Utöver det behöver INGEN kissa utomhus.

Brasklapp: Sen finns det kanske någon slags ålderskrämpegrej med slappa blåsor och slöa prostator som jag i mitt ungdomliga och vältränade oförstånd helt enkelt inte begriper ÄN.

4 kommentarer:

Jojo sa...

Ha ha, roligt skrivet och bra tecknat!

Ola sa...

hah, imorse på vägen till bussen gick jag längs en park, och ett av husen som gränsar till parken, har typ ingen häck, men väl ett falurött förråd, där, mot väggen stod en byggjobbare i en sån där neonorange väst och pissade.

gör man verkligen så? här har de huset anställt dessa byggjobbare för att anlägga nya plattor på deras hus, och så pissar han på deras förråd, till almän beskådan.

Pia Johansson sa...

Ha, ha, tack för det inlägget!

Anonym sa...

www.overaktivblasa.nu