tisdag 27 oktober 2009

plopp plopp plopp plopp plopp plopp plopp


Här är idéer till serier och projekt jag KOMMER IHÅG som jag fick mellan klockan 6:15 och 9:00 idag tisdagen den 27´e Oktober 2009:

* Starta en ironisk poesitidskrift. Den skulle heta något i stil med "Morgondagg" och dikterna skulle bara handla om naturens härlighet, barnbarnens kluckande skratt, färska jordgubbar och eventuellt om livets höst. Dikterna skulle varvas på foton på söta djur eller gamla tomma lador.

* Göra en återkommande serie som handlar om en gubbe med Hitlermustasch som för sitt liv inte förstår att folk blir upprörda av att han har Hitlermustasch.

* Gå ut med att man tänker starta en nyliberal tankesmedja. Göra en hemsida och sen inte göra mer än att säga att man "Jodu serru jag leder en nyliberal tankesmedja". På sin höjd kanske man skulle trycka nån flängd pamflett vartannat år. De skulle ha titlar som "Barack Obama äter inte ordentligt" och så.

Det var alltså de jag kommer IHÅG. Jag minns nåt svagt om 80-talsrockvideodansare efter katastrofen och slackertransformers också.

11 kommentarer:

Tobbe sa...

hahaha genialiska idéer!
Ser fram emot en serie på din andra idé speciellt!

Repoman sa...

Tack för dagens garv Johan!
Vill du ha innehåll till Morgondagg kan jag spåna ihop lite mög till dig. Gratis. =)

Liv sa...

Annars såg jag en livs levande Wanloogubbe i Grannfejden på TV3 igår. Vägkonflikt i Fjugesta med världens vresigaste skäggman med träben, en liten granne och ett par armeringsjärn. Helt fantastiskt.
http://www.tv3.se/play
:-)

Ylva sa...

åh! hitlermustasch! gör en sån, det skulle vara enormt fint

DH sa...

Mycket bra idéer. SMBC-theater gjorde en liknande sketch med hitlermustachen, fast att den som skaffar den blir upprörd över att ingen blir upprörd...

http://www.smbc-theater.com/?id=163

Dan sa...

Till poesitidskriften kan du räkna med mina bidrag. Jag har redan påbörjat en videovariant: http://www.youtube.com/watch?v=0TLvTApmLVY

Johan Wanloo sa...

Dan: Enastående. Du har onekligen många strängar på din lyra. Är det inte ett "Den unge Jerry Lawler"-skägg jag ser?

Dan sa...

Åh, som du smickrar mig!
Jag sparar för att se vild och farlig ut nästa match men jag märker att jag börjar se mysig ut.

wolfgang sa...

hitlermustasch!

Andreas sa...

var det bara jag som blev nyfiken på vad slackertransformers kan innebära?

DH sa...

Jag hade helt missat slackertransformers! Nu är det nog den jag är mest nyfiken på.