måndag 26 mars 2012

Jag vet inte var jag ska börja...


Jag bloggade inte på hela förra veckan p ga mycket att göra, fint väder och att jag tog bort ett födelsemärke på ryggen vars stygn gjorde ont så jag inte kunde sova så jag tröståt prinsesstårta nästa dag och fick ont i magen och då kan man inte blogga. Så jag får liksom ta allt nu istället. Det ALLRA viktigaste är att boken på bilden ovan NU ÄR UTE! Den finns att köpa överallt där serier kan köpas. I självaste bokhandeln eller på nätet. Eller varför inte imorgon tisdag på Science Fiction-bokhandeln i Göteborg från kl 16? För då står jag och signerar nämligen

Du kan också köpa serietidningar med mina grejer. Ernie nr 1 2012 och Tivoli med vänner nr 2 2012 finns i ställen NU. I Tivoli kan du hitta första avsnittet av min serie Kapten Klara och världen utan vatten. Ja, den här storyn är så stor att den måste delas upp i två.


Och sist men inte minst så börjar en HELT NY STORY i Rock Manlyfist den här veckan. Den heter The brainmeltaphine conspiracy och den kommer kullkasta ordningen i Rock Manlyfist-universat FÖR ALLTID. Läs här!

'

1 kommentar:

Magnus Bark sa...

Vi bekräftar härmed att vi mottagit din beställning.
1 9170376565 WANLOO, JOHAN:VÄRLDENS TRÅKIGASTE MAN &