torsdag 14 juni 2007

Nytt seriealbum


Kommer till hösten ifall allt går vägen. Det innehåller alla de serier jag gjort där jag klippt sönder och tecknat om gamla romantikserier (förutom de om Snuttan Brattsjö för de finns i Skitstora Johan Wanloo-boken allihop). Så det blir återtryck av ALLA de sedan länge slutsålda Angschölick-häftena samt de tre serierna med Skittråkiga Suzette som hittils bara publicerats i GT. Hurra! Det hela kommer med ett långt och pladdrigt förord av mig där jag berättar allt och lite till om hur de här serierna kom till. Sånt verkar alltid vara uppskattat. Boken ges ut av seriefrämjandet.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Yippiyay! Julafton! Dessa serier är bland det bästa du gjort och det säger ju inte lite. Kommer kanske till bokmässan?

Johan Wanloo sa...

Förhoppningsvis kommer den till Bokmässan. Det är planen.

Anonym sa...

Oj, de där har jag nog missat? eller?

Men alltså är Snuttan Brattsjö ett omklipp av andra serier, med dina egna teckningar adderade? Nu blir jag småbesviken! jag som var så imponerad av din varierade tecknarstil i dessa äventyr. (också besviken för att jag aldrig fick läsa "snuttan brattsjö och den grymme sultanen")

Vad menar du med omklipp föresten?? Förklara..

Johan Wanloo sa...

"Sampling" är väl ett annat ord som funkar. Jomen... Angschölick/Snuttan Brattsjö/Skittråkiga Suzette består alla av stora delar ren STÖLD. Men det är ju det som är det roliga. DE replikerna skall ju liksom inte komma från DE figurernas munnar.

Unknown sa...

Snuttan Brattsjö <3

Det är lugnt den bästa serien jag läst av dig (och som nån skrev ovanför, det säger inte lite).

Hatten av.