tisdag 1 april 2008

Nähe, ni gick inte på den lätte...

Om ni inte fattat det redan så var förra inlägget på skoj. Ett aprilskämt. Men det gjorde alla. Vad tog ni det på? Jag tror inte så många av er såg blinkningen till Plan 9 from outer space direkt där i början. För inte är det väl SÅ jävla otroligt att jag skulle kunna vara aerobicsintruktör? Eller? För att citera Eric Cartman; Jag är inte fet, jag är VÄLTRÄNAD.
Inte slutar jag teckna serier. Jag skulle aldrig ha vett att lägga av när jag ligger på topp. Det är jag på tok för dum för. Jag kommer hålla på tills ingen vill se mina grejer längre. Min karriär kommer sluta som den började, med att jag smyger ner teckningar i folks brevlådor.
Så återigen, förra inlägget var på skoj. Hör nu det alla mina uppdragsgivare och redaktörer? Jag har drivor med grejer jag kommer skicka till er snart. Jag tror nog det enda som skulle kunna få mig att sluta teckna är ifall jag blir sanslöst snorrik. För då skulle jag inte ha tid att teckna utan istället mest flyga helikopter mellan mina olika sommarställen, sponsra statskupper i lönndom och odla jätteudda fobier. Jag skulle aldrig sluta teckna serier för att jag börjat träna aerobics. För det gör jag ju redan.
Eller?

5 kommentarer:

Repoman sa...

Nu blev jag lite sur på mig själv för att jag inte såg Plan 9-vinken.
Väl utfört skämt ändå, jag fick ärligt talat lite hjärtsnörp ett par sekunder.

Josef sa...

Men Johan, Cartman säger ju "Im not fat, im big-boned!". Inte well-trained heller!

Johan Wanloo sa...

Men Josef, han säger också "i´m not fat, i´m BUFFED"

josef sa...

Visserligen... men det är ju bara i avsnitt 102, Weight Gain 4000. Annars är det big-boned som gäller.

Johan Wanloo sa...

Mnjaaae jag tyckte jag hörde det i typ näst sista avsnittet av förra säsongen. Men jag kan ha fel.