tisdag 22 april 2008

Ute nu!Larson nr 5/2008 där Jim och hans kamrater hamnar i en typisk svensk betongförort i sin jakt på den mystiska guldankan. DÄR kan den väl ändå inte finnas. Eller? Dessutom bestämmer sig Kjell & Ivar - Metalkrigare för att döda nån och Åke Ninjas värld presenteras grundligt.

M nr 4/2008 är en norsk tidning som jag är mycket stolt över att få vara med i. I detta nummer har en ny medlem nästlat sig in hos Jim och gänget i jakten på guldankan. Det kan INTE sluta väl. Dessutom leder Åke Ninja en kurs i självförsvar för kvinnor.

Kapten Stofil nr 30 är värt sitt omslagspris om så bara för att David Nessle plankar Jack Kirby med psykedeliskt resultat. Och så har jag en sida med som vanligt också.

Sweden Rock Magazine nr 51 innebär ytterligare ett helfärskt avsnitt av Kjell & Ivar - Metalkrigare. Denna gången med en distinkt science fiction-anstrykning.

Dessutom har jag illustrerat ett mini-korsordslexikon som ska medfölja en korsordstidning inom kort. Dock har jag inte riktigt koll på vilken.

Sist men fan inte minst kan jag upplysa om att Skånska Dagbladet har inlett en satsning på svenska serier och skämtteckningar på sin webplats. Det är jag och David Liljemark som öser ur våra arkiv till alla gratisläsares glädje. Ny teckning av mig blir det varje lördag. Jag hade tänkt att varva gammalt och nytt och ibland rena expriment. Vi får se hur det blir. Kolla in den första HÄR.

2 kommentarer:

Andreas sa...

Och dessutom är du utnämnd till Serieexpert i senaste numret av Café! Var ska detta sluta, du syns ju mer i medierna än Brolle!? ;)

Johan Wanloo sa...

Det visste jag inte ens. Eller jag visste ju att jag gjort själva grejen men inte att den var ute.