fredag 4 april 2008

Ute nu!Det vankas nytecknade sidor i Larson 4 - 2008 och nya strippar med Bob-Henry i Ernie 2 -2008. Tveka inte utan köp båda. Dom kostar INGENTING. Trettiofem kronor är gratis. Seriöst, jag vet inte hur många gånger folk frågar mig både privat och mailledes "öööh var får man tag på dina grejer?" och svaret är I TIDNINGSHYLLAN. I Larson gör jag ensidor med olika huvudfigurer som t ex Åke Ninja och Jim & Jakten på guldankan (i det här numrets avsnitt visar sig en av medlemmarna vara en förrädare och de HITTAR guldankan, eller gör de verkligen det? Da da DAAAH). I Ernie gör jag strippar med den nördige ungkarlen Bob-Henry som bor ihop med en pingvin. Det har aldrig funnits så mycket av MIG där ute samtidigt. Vem vet hur länge det varar? Passa på!

Dessutom är det ett nytt avsnitt av Rockpappan i tidningarna ett2tre och SJU8NIO. Sen kan ju den riktige kalenderbitaren leta upp min illustration i senaste numret av Studentliv.

3 kommentarer:

Kaffesupare sa...

Självklart tecknade man prenumerationer på bägge tidningarna så fort Johan skrev att han skulle ha med verk i båda. Det var värt varenda krona.

Nån mer än jag som inte kommer in i shoppen? Står att min IP-adress är tillåten? Typiskt, jag som längtat efter att kunna beställa en El Fjongo-tshirt.

Johan Wanloo sa...

Shopen är död. Här är mer info:

http://johanwanloo.blogspot.com/2008/01/inga-mer-t-shirts.html

Anonym sa...

Först så slutade du i Ernie...
Nu regerar du i både Ernie och Larson.

Wanloo tar över världen!