torsdag 27 november 2008

Problem


Jag är ute och gör ett ärende då jag ser en kille komma gående mot mig. Han har händerna i fickorna och går sådär självsäkert spattigt med lätt böjda knän och fötterna utåt. Lite för mycket och han hade signalerat "TJACKPUNDARE" men killen har koll och framstår nu bara som "Eeey ball snubbe på väg liksom." Nonchalant vrider han huvudet en smula åt sidan för att spotta.
Och det går inte. Spottloskan kommer halvägs ut men åker sen tillbaka i munnen. Jag ser att killen blir en smula besvärad och han försöker igen. Det går inte den här gången heller. Spottet vill helt enkelt inte lämna munnen. Det syns att han drabbas av lite lätt panik för nu stannar han och KONCENTRERAR sig på att försöka spotta. Han lutar sig fram och liksom försöker spotta med hela kroppen. Det går inte nu heller. Till slut står han nästan dubbelvikt med armarna ut från kroppen och båda händerna hårt knutna och FRUSTAR ut den ihärdiga loskan.
Där satt den.
Besvärat småspringer han iväg. Det var ett stort mänskligt drama som inte tog mer än några sekunder.
Och jag som bara stod och glodde. Jag kunde ju ha hjälpt till eller nåt.

7 kommentarer:

Christian sa...

Du Johan, är det inte lite dyrt att köpa t-shirtar från dig? 10 039 spänn för en vit tröja! Eller en haklapp! Har du sålt många? (Jävlar vilken lukrativ bransch: skapa ett odödligt varumärke och sälj grejerna SNORDYRT!)

Anonym sa...

Hihi, du skulle erbjudit dig att hjälpa till!

Kim L sa...

The loogie that wouldn't leave. Good times, good times.

Johan Wanloo sa...

Christian: Jag har inget med de där tröjorna att göra. Vad MIG anbelangar har Polyshop kursat och de är skyldiga mig pengar.

Johan Wanloo sa...

Nu är butiken stängd.

Tjernberg sa...

Egendomligt. Jag och brorsan har också en polyshop, och den fungerar bra..?

http://polyshop.se/lostkingdom/

fanny sa...

Mycket bra historia.