fredag 21 november 2008

Skröplig

Jag kanske ser kraftfull ut, men i själva verket håller jag på att rämna. Kolla här vad jag numera är tvungen att använda efter år av stenhårt tecknande:Fast egentligen är det inte så farligt. Faktum är att jag nästan känner mig lite... TUFF.
Lite som en privatdetektiv som har armen i en mitella efter att ha blivit skjuten i axeln. En intressant sak är om man kollar på asken som handledstödet kommer i.......Så verkar det inte bättre än att själva märket heter Rehband by OTTO BOCK.
OTTO BOCK!!!
Hihi.
Ja jädrars...
Och OTTO BOCK tror jag ser ut såhär:

10 kommentarer:

Jimmy Wallin sa...

Fan, är det din tur nu?
Mitt handledsproblem varade över en månad. Fast det värsta var inte den konstanta smärtan utan snarare all jävla panik över "hur ska jag nu tjäna några pengar".
Får fortafarnde känningar av det emellanåt och då är det bara att lägag pennan åt sidan och göra något annat istället. Typ jobba med bokföringen eller kolla plöja någon dvdbox.

Johan Wanloo sa...

Jag har haft liten men naggande värk samt sporadiska smärtspikar i handleden i flera år. Det har blivit bättre av att jag numera är en VÄLTRÄNAD serietecknare men ändå inte helt bra. Jag blev rekommenderad handledstöd och det funkar än så länge jättebra även om det sitter lite ivägen. Men kunde Tony Iommi spela gitarr i Black Sabbath med två avhuggna fingertoppar så...

Lara sa...

Haha klockren bild, grym är du

Pidde Anderson sa...

2008 är visst året alla ska skada sig. I januari halkade jag på en isfläck, landade på röven, men tog emot med vänster hand, som svullnade upp som en ballong.
Och i somras blev jag tacklad, landade på höften och kunde inte gå överhuvudtaget på fyra dagar.
Och det enda jag tänkte på var hur jag skulle kunna författa mina texter - inte hur jag skulle tillfriskna.
Fast Tony Cronstam signerade sig ju till en handskada...

robearth sa...

nu har inte det här något med inlägget att göra, men jag såg den här videon och tänkte att det vore ett brott mot mänskligheten att inte visa dig den här youtube videon:
http://www.youtube.com/watch?v=xKmys-Tys90&feature=related

det är alltså 10 helt sanslöst fräna 80tals cartoon intron bland annat "EARTHS MOST POWERFULL SOOLDIEEERS!!"
åååh jag var bara tvungen. njut.

robearth sa...

90's ska det förstås vara, inte 80's.

robearth sa...

NEJ, 80's var det visst ändå! det här var ju pinsamt. oh well.

Dan sa...

En serietecknare som tecknar sig till en handledsförslitning är samma sak som en wrestlare som wrestlar sig till en bruten nacke. Man får tackla det på samma vis; resa sig och kämpa vidare.

Ylva sa...

Hej på dej! Har jobbat på OTTO BOCK. Har onekligen blivit en del skratt när man nämner att företaget även gör proteser - hmmm.
Otto Bock d.ä var grånad, med runda glasögon, dock inte lika korpulent som din Otto. Men ändå..
Hoppas handledsstödet har gjort dig bättre så du kan forsätta att skriva och rita!

Max sa...

Ojoj. Jag hade ju samma skit för ett och ett halvt år sedan. Kunde inte teckna på över en månad och fick springa till sjukgymnaster och grejer. Minns att du sa att du var livrädd för att drabbas av samma skit. Så då är det väl bara att gratulera.

Men prognosen är god. Syrketräning och mycket armstretching är medicinen.