torsdag 24 september 2009

Bokmässan

Lite kort om bokmässan. Jag kommer vara ytterst minimalt inblandad i år. Det är med blandade känslor jag konstaterar att jag för första gången sedan 1995 inte har en enda signering bokad. Men om ni ser mig i folkhavet och vill ha grejer signerade är det självklart bara att knacka mig på axeln så skriver jag mitt namn och ritar gubbar så det står härliga till. Under bokmässan är uppmärksamhet den enda näring jag behöver. Jag kommer vara där, ifall inget händer, från cirka 16-tiden idag och samma i morgon Fredag.
FÖRMODLIGEN (jag har inte fått bekräftelse) kommer jag teckna live på en scen för Seriefrämjandets räkning nångång vid 17-tiden på fredag. Sedan, kl 20 är det dags för TECKNARBATTLE! Kom dit och se mig visa vart skåpet ska stå. Platsen är Café Hängmattan i Göteborg. Mer info om hela evenemanget HÄR!

3 kommentarer:

Repoman sa...

Såg det där med battlen i Metro. Hoppas innerligt att du vann dina matcher, men att Stockholm vann totalt. =)

Nezzla sa...

Letade efter dig i vimlet av seriefolket på bokmässan men såg dig inte =( Och jag som ville att du skulle rita gubbar till mig!
Men jag köpte skitstora Wanlooboken som tröst. Hoppas du är där nästa bokmässa då!

Frida Ulvegren sa...

Åh, Johan Johan, fantastiska herr Wanloooo!!!
Att jag inte hade med mig den där urrivna seriesidan... med den där alternativa-slut-serien... som suttit på min vägg i flera år och fortfarande lockar mig till skratt... tänk om du hade signerat den! (djup suck) men inte visste jag att jag skulle komma att få party-mingla med en sådan serie-legend inte. (ännu en djup suck)nästa gång! dååå du!