fredag 4 september 2009

Videokväll: The AftermathDen här är sällsynt. Jag skulle tro att det egentligen är någons hobbyprojekt. Istället för att bygga om en gammal bil med polarna gör man en postapokalyptisk actionfilm liksom. Egentligen finns det inte mycket mer att tillägga. Min serie säger allt ner till hur jag och min kompis Anders står i videoaffären och slår våra trettonåriga skallar ihop då vi resonerar oss fram till vilken film vi ska lägga våran stackars veckopeng på.
Ytterligare två saker står ut i minnet. Det ena var den väldigt medryckande musiken. Den platsade mer i en hurtig 30-talsfilm än en lätt deprimerande efterkatastrofenskildring från tidigt 80-tal. Det andra var att specialeffektmakaren koncentrerat sig på EN sak en sak enbart och det var skottskador. Folk formligen exploderade när de blev skjutna.
Jag har kvar VHS´en än idag.
Tyvärr verkar trailern vara hyfsat ny med en ointresserad engelsman som berättarröst. Men det var den enda jag hittade. Värt en titt iallafall.

6 kommentarer:

Ari sa...

Påminner mig om en diskussion i Black Sheep.
- You've been bitten.
- Yeah, by a hippie.
- You've become one of them.
- A hippie?

jacobsteel sa...

obegripligt usel trailer-röst. annars verkligt mycket pang-pang. och attans vad det smäller...

Pidde sa...

Oj! Sid Haig!

Anonym sa...

Fler scener här (utan påfrestande speaker och site-reklam). Oklart om det hjälper:

http://www.youtube.com/watch?v=GcPfERzxrJY

Anonym sa...

haha! hippies med dålig hy!

Henrik Bromander sa...

Kul att du gillade min restaurangserie! Ägaren till King of India verkar förresten vara något av en skräckfilmsfantast, en sen kväll försökte han få med min vän hem till sig för att titta på Fredagen den 13:e.