måndag 25 januari 2010

Aningens animerad

I höstas medverkade jag i antologin Tilt 2 med två sidor. Det är en bok som handlar om droger, alkohol och dess uschliga konsekvenser. Jag hade med en sida med Jim & jakten på guldankan och en Kjell & Ivar - metalkrigare. Spyor förekom riktligt i båda. De andra medverkande är Ruben Dahlstrand, Fabian Göranson, Stina Hjelm, Hanna Petersson, Marcus Ivarsson, Loka Kanarp, Sara Granér och Lina Neidestam. Ta mig i örat ifall jag glömt någon. Jag har inte själva boken i närheten just nu. I vilket fall som helst gjordes även en MUSIKVIDEO baserad på våra teckningar. När jag hörde talas om det hela blev jag en smula skeptisk eftersom sånt där oftast brukar bli, på ren svenska, skitdåligt. Men det här är faktiskt riktigt lyckat. Och låten är svängig. Av alla tecknarna är jag förmodligen med MINST men jag finns där om ni kollar noga. Ta en titt:

5 kommentarer:

Anonym sa...

Grennvall rycker dig en aning i örsnibben, Wanloo. Hon ansågs nog för dark för att få vara med i denna popvideo dock. :)

Conny sa...

Kul, hur gick det förresten med din Animerade film som det var prat om förra året?

Johan Wanloo sa...

Got: Noterat och jag ska fixa det i själva posten.

Conny: Det går som följande: Det är fortfarande på gång, men inget arbete utförs just nu i frågan. Ifall det gör dig klokare.

Ylva sa...

ojojoj, den där favoritar vi.

Max sa...

Jag tar dig i örat nästa gång vi ses.