söndag 4 februari 2007

Ernie i hardly knew ye

Den stadigt minskande skara som läser tidningen Ernie har vid det här laget märkt att jag inte var med i det senaste numret (1-2007). Jag kommer inte vara med i kommande nummer heller. Ernie och jag har gjort slut. Det här är ingen nyhet för mig. Jag slutade teckna nya serier till Ernie redan i somras. Beskedet att utgivningen skulle minska från 13 nr om året till 6 talade sitt tydliga språk.
Vad ska jag göra nu då?
MASSOR!
Men som vanligt säger jag inget. Att ha hundratjugo saker på gång samtidigt och sedan landa med kanske två av dem är verkligen inget ovanligt för en frilansare. Att skryta vitt och brett om fräna kommande grejer och sen stå där som en fåntratt när inget blir av är ett rookiemisstag. Dessutom har jag ett uppmärksamhetsspann som en hundvalp. Det projekt som framstod som kattens knän igår kan lika gärna åka i papperskorgen imorrn.
Jag säger ALDRIG nåt förrän det är hackat i sten.
Men en titt i kalendern avslöjar att ryktena om min arbetslöshet är betydligt överdrivna.

Men åh JÄDRARS vad jag vill visa er de där serierna jag håller på med nu. Men det får vänta. Till typ kanske sommaren..

7 kommentarer:

Elefinken sa...

Din lilla teaser...

Anonym sa...

Bra då slipper man att köpa Ernie!

jacobsteel sa...

jojojo... snälla... berätta då... vafan...

Anonym sa...

Bra att veta, nu slutar jag köpa den tidningen! :)

Rikard sa...

Kanske lika bra att du och Ernie gick skilda vägar, dina serier var den enda anledningen jag köpte ernie till en början och de sista 4 numren så läste jag bara dina strippar direkt i affären och lade tillbaka tidningen efteråt. Lite fult kanske men ändå :)

mikael sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
mikael sa...

Rikard. Inte så "lite fult" tycker jag, eftersom den vikande förälsjningen var orsaken till att Ernie inte kunde ha kvar Johan.