måndag 22 oktober 2007

Alex Schulman är inte så bra

Jag har en massa vänner och bekanta som tycker Alex Schulman är bra och framförallt "så himla rolig faktiskt". Själv har jag varit utan åsikt. Jag läste aldrig hans omtalade och numera nedlagda blogg (de enda bloggar jag läser är Jim Steinmans och Pamela Andersons) men i fredags läste jag hans krönika i gratistidningen punktSe. Det var ju inte bra alls. Det hela handlade om hur han hade sett en gubbe som såg fånig ut när han använde handsfree. Men oj vilken knivskarp observation! Verkligen! Vad blir det för originella och outtömda komiska infallsvinklar härnäst? Tretusen tecken om att det är alldeles jättetokigt att det alltid är tio korvar i korvpaketen men tolv korvbröd i korvbrödspaketen? Eller att det är mystiskt att man aldrig får se när Fantomen går på toaletten kanske?
Det finns ju hur mycket som HELST!

7 kommentarer:

Anonym sa...

Byt vänner och bekanta.

Repoman sa...

Blockera ordet Schulman i brandväggen.
Kan det månne vara så att du är lite avundsjuk för att grabben Schulman kommer undan med såna enkla grejor, medan du måste få till blinkande robotkungar och pingviner i ungkarslslyor för att inte känna dig ofräsch? ;-)
Ett sundhetstecken så gott som något.

Anonym sa...

Alex Schukmans blog är skit.
Ari

jacobsteel sa...

hahahahahahaha..... fast jag beställer ju bums en korvbrödsteckning.

Jimmy Wallin sa...

Vem är Alex Schulman?

Anonym sa...

men vadå? det är ju precis vad du själv skriver om i den här bloggen!
seglare som ser fjantiga ut, och den jättetokigt fula killen på bussen du såg för 15 år sedan.
du kastar ju för fan.. lejonkungenklippan i glashus.

Johan Wanloo sa...

Jag misstänker att du läste rubriken till det här inlägget, ilsknade till och skrev din illa informerade kommentar utan att läsa själva texten. Du inte bara jämför äpplen och päron utan äpplen och skruvmejslar.

Med andra ord... Du har inte fattat nånting.