onsdag 31 oktober 2007

Top international DJJag ska spela lite skivor framöver (och med "spela skivor" menar jag lägga MP3´or i en lista).
Närmast blir det Lördagen den 3´e på ärevördiga Klara här i Göteborg. Herregud! Det är ju bara om några dagar det! I vilket fall som helst så delar jag pulpeten med Jacob Stålhammar och vad gäller musikval och liknande antar jag att vi kommer hetsa varandra att spela alltmer obskyra TV-seriesignaturer och barnskivor ju längre kvällen lider.
Därefter tar jag mig ner till seriestaden (vad har de gjort för ont?) Malmö för att sprida MIN SMAK på Inkonst. När? Lördagen den 10´e november. Detta är en del av evenemanget I Seriernas Värld så det kommer säkert hända en massa annat som jag ska vara delaktig i men isåfall vet jag inte om det själv än. Skitroligt skall det bli iallafall.
Min plan är att dela in kvällen i två distinkta block. I det första går jag ut soft med sjungande skådespelare, signaturmelodier, joddel, tysk country, agentfilmssoundtracks och annan hissmusik jag gjort mig känd för att jag gillar.
I den andra blir det hård-, 80-tals-, mes-, gubb- och symfoni-RAHWK!

6 kommentarer:

jacobsteel sa...

jorå serruattserru... vart ju tvungen att stressa ihop en flyer till där jag själv var med också....... fast din e ju tjusigare. grymma framtänder. :D

Repoman sa...

Tufft att få sprida obskyr smak i offentliga sammanhang...
Vad heter DJ:en på bilden? DJ Vispop?

Anonym sa...

Öh! Spela William Shatner - Common people. Annars går jag hem!

Johan Wanloo sa...

KLART jag spelar Common People med William Shatner!

Mikael Bergkvist sa...

Det där är inte jag, och förresten så hade jag sovit dåligt, och mina vanliga kläder var på tvätten och.. öh.. det är absolut inte jag..

Anonym sa...

Apropå inget och allt annat... aldrig funderat på att bli rik på att kränga original på Tradera? :D

De gör sig i en ram på en serienördig vägg ju.