torsdag 25 oktober 2007

Två saker av rang har hänt idag.För det första släckte jag ner mitt Facebook-konto. Hurra! Det finns nog inget så obeskrivligt meningslöst som Facebook. Fem minuter efter att nyfikenheten fick mig att skaffa ett konto ångrade jag mig. Det ryser i mig när jag tänker på att jag faktiskt deltog i att skicka "virtuella drinkar" till höger och vänster. Att jag drogs med i denna masspsykos och satt där och försökte skriva tokiga saker i det där status-meddelandet varje dag är en stor, fet, blöt PLUMP i mitt protokoll. Jag känner för att ligga i fosterställning i duschen och sjunga "the crying game".
Att gå in på Facebook blev till slut som en enda stor stressande hemläxa. Var det inte frågesporter man skulle svara på var det grupper att gå med i för att inte tala om alla dessa gamla klasskompisar och kusiner man inte pratat med på 20 år som skulle addas. MEN NU ÄR DET SLUT MED DET! Jag är fri!

För det andra
skrev jag på optionskontraktet för att göra tecknad film av De Äventyrslystna Karlakarlarna. Minsann. Mer info om detta kommer när jag har nån.

9 kommentarer:

Anonym sa...

"För det andra skrev jag på optionskontraktet för att göra tecknad film av De Äventyrslystna Karlakarlarna. Minsann. Mer info om detta kommer när jag har nån."

ÄNTLIGEN!

Anonym sa...

Instämmer med föregående talare! En nyhet som sätter guldkant på denna synnerligen tråkiga torsdag.

Repoman sa...

Ojojoj, El Fjongo i Technicolor! Jag kan knappt bärga mig!
F.ö. är "Ignore" min favoritknapp på Facebook.

Anonym sa...

JAA, för bra för att vara sant!

Anonym sa...

Wow, animerade karlakarlar! Väntar med spänning på mer info!

Johan Wanloo sa...

Ett litet förtydligande...
Jag har skrivit på ett kontrakt som ger ett filmbolag rätten att göra tecknad film av karlakarlarna. Det är bara ett litet steg i processen. Nu ska det raggas pengar osv osv

Men ändå...

jacobsteel sa...

dubbelgrattis dåva! fetdubbelgrattis! :D

god ragg!

Nickan sa...

MEN JOHAN! Vem ska min varulv nu anfalla?

John Eje Thelin sa...

Facebook är till för folk som inte vet hur man använder internet. Jag instämmer i dubbelgrattiset.