tisdag 2 oktober 2007

Vi har bok!Den kom till slut. Min kanske SNYGGASTE bok hitills. Remixad Romantik samlar de sedan länge slutsålda häften Angschölick i Borås, Angschölick i stryparsektens våld och Angschölick & zombieöns hemlighet OCH alla tre avsnitten av Skittråkiga Suzette som tidigare bara publicerats i GT/Expressen. Vill du ha boken så är det bäst att kontakta seriefrämjandet.
För övrigt så är det kanske läge att summera bokmässan en smula. Som vanligt är det jättetrevligt och skitskoj att träffa kollegor och snacka skit och montersupa och bli bjuden på middagar av stora förlag och INTE MINST att skriva autografer och småprata med läsarna.
Men två dagar av glamour, skörlevnad och utsvävning är allt jag klarar. Inte mer. På lördagen kände jag mig - som vi säger i Göteborg - som ett utsketet äpple. Jag signerade i en timme och gick hem. På söndagen gick jag inte ens dit. Det kändes bättre att checka the reality och koka gröt till barnen.

4 kommentarer:

Anonym sa...

coolt att du släppt en bok man inte kan få tag på. är det metal, så säg?

Johan Wanloo sa...

Vad menar du? Vad är det med "kontakta Seriefrämjandet" du inte förstår?

Om ett tag kommer boken självfallet kunna köpas i de flesta seriebutiker och hos nätbokhandlarna.

Anonym sa...

finns ju inte listad bland seriefrämjandets egna utgåvor ens är det jag menar.

Jimmy Wallin sa...

Boken dyker upp på seriefrämjandets hemsida nästa vecka. Kan man inte hålla sig tills dess kan man ringa 040-6614070 be att få köpa något.