torsdag 25 september 2008

Bokmässa

Först ska jag rita färdigt de två sista rutorna på det senaste Jim & Jakten på guldankan-avsnittet. Sen ska jag skicka lite grejer till Skånska Dagbladet och sen bär det iväg till bokmässan baby! Jag fick för bara några minuter sedan ett SMS från min förläggare Ingemar att RYKANDE FÄRSKA exemplar av Åke Ninja och andra jävlar levererats och att det hela ser bra ut. Jag kan knappt bärga mig. Men som sagt, innan jag får gå omkring i serieghettor och spänna mig måste jag jobba lite.

För den som är intresserade av signerade exemplar av Åke Ninja och andra jävlar, eller annat jag gjort, är det alltså Optimal Press monter (A01:39) som gäller. Mina signeringstider är som följer:

Fredag kl 15-16

Lördag kl 15-16 (med Marcus Ivarsson)

Självfallet går det också bra att haffa mig när jag är ute och snurrar på själva mässgolvet och få saker signerade då med. Och om ni är osäkra på hur jag ser ut är jag lite lik den här killen:

2 kommentarer:

Henrik H sa...

Hej Johan, Suveräna serier, gillar din personliga teckningsstil, bra jobbat. Hade äran att få tillverka din nya bok Åke Ninja så man fick en förhandstitt på den :)
Lycka till på bokmässan. Henke

Anonym sa...

tjock, naken och med brun päls?