tisdag 30 september 2008

FlottfestJa titta vad mycket SMARR man blir bjuden på bara för att man är med i Kapten Stofil. Och det var bara EN av alla fräna och fina saker som hände under årets bokmässa. Min nya bok Åke Ninja & andra jävlar som kom ut exakt klockan 9:20 under mässans första dag sålde som smör. Jag har faktiskt aldrig varit med om något liknande. Så fort jag stod i Optimals monter, eller ens bara rörde mig i närheten av den, fick jag signera det ena exemplaret efter det andra. Detta var ju förstås extra maxat eftersom jag var orolig att den inte skulle sälja ALLS på grund av att ingen hört talas om boken innan mässan. Men tji i ordets allra mest positiva bemärkelse fick jag.
Bokmässan är som ett gift. Det är trångt och fuktigt och jävligt och man är redo att sälja sin själ för lite vatten men samtidigt är det så sanslöst kul att träffa folk och hänga med kollegor. Jag tror jag skakat hand med säkert 70% av den här bloggens läsare. Hej hej tack för senast. Jag fick träffa och byta några ord med den HÄR killen. Och i en tid då jag då och då åldersnojat och tvivlat en smula på min plats i seriesverige kom folk från de mest oväntade håll och var väldigt snälla. Så den här bokmässan var sanslöst lyckad och precis i rättan tid. Jag känner vederkvickelse och pepp. Tack alla som bidrog till detta.

6 kommentarer:

Repoman sa...

Jag "följer" två bloggar på den världsomspännande väven - din och Kalles. Det skulle ha varit ett stort ögonblick att se er skaka tass.
Eller stort och stort - jag hade inte lämnat scenen i avsky iallafall.

Väntar spänt på att bokfan ska komma ut hos min lokala boklåda. (Bok-låda alltså, inte bo-klåda).

Anonym sa...

Nu väntar vi bara på att Åke Ninja ska nå internetbokhandlarna. Har suttit och tryckt f5 på internetfönstret hos de flesta handlarna men ingen verkar ha fått in den...:(

Biff Zongo sa...

När kommer boken ut i handeln då?

Johan Wanloo sa...

Det finns vissa seriebutiker och bokhandlare inom gångavstånd från förläggarens lager där den finns redan.

Men "riktigt" släpp till alla större butiker och nätbokhandlare sker inom alltifrån tio dagar - en månad. Skulle jag tro.

Jag säger till här om när!

Anonym sa...

Jag fick en matematiker ritad i mitt ex *mkt nöjd*

Anonym sa...

Feskegubbar rules!

Mot en gammal och riktigt sur Hönö-tråldragare har inga Deep Ones en suck.