torsdag 21 maj 2009

Med uppenbar känsla för stilHäromdan åkte jag buss. Jag hade barnvagnen med mig. På det utrymme där den som har barnvagn med sig vanligtvis brukar kunna sitta ner stod en rullator, så jag fick stå upp. Inga problem. Jag är i mitt livs form. Det var sannerligen inte rullatorns ägare. Han såg ut som Boris Karloffs lungsjuke storebror. Han måste ha varit minst 116 år gammal. Men inte så gammal att han inte ville piffa upp sin rullator med ett glittrig stjärnklistermärke. Jag var bara tvungen att smygfotografera anrättningen. Är det inte underbart?
Majblommeklistermärket är inte så iögonenfallande, men en jättejättejättegammal gubbe som känner att han måste dekorera sin rullator med ett - inte bara klistermärke - utan ett GLITTRIGT klistermärke måste respekteras. 
Allt "äh, jag bryr mig inte" eller "jag skiter i allt" eller "trist som fan" bara smälter bort i skenet från stjärnklistermärkesgubbens störtcoola skitfräckhet. Han leve! Fast kanske inte så himla länge till i ärlighetens namn.

6 kommentarer:

Ylva sa...

o så underbart! tummen upp för tuffa gubbar!

David sa...

Jag tycker nästan det är roligare med serietecknare som smygfotar gamla gubbars pimpade rollatorer :)

Säckpojken sa...

Fräsigt värre med stjärna som dessutom är glittrig! :-D

Fast det hade varit ännu fräsigare om det hade varit eldflammor eller stripes på rullatorn istället.

Tjelsi sa...

Oh, tjusigt!

Anonym sa...

Jag ska fan sprida glitter omkring mig till döddagar jag med! ^_^ Man blir aldrig för gammal för glitterstjärnor!!! HURRAHURRAHURRAAAA!!!!

Anonym sa...

I agree with many points. But in some areas, I feel we need to be more aggressive. Just my opinion. Love ya. vintage wedding dresses!?! Christian Louboutin Boots