tisdag 16 september 2008

Hur spenderar man bäst sina underhållningskronor?

Det gör du genom att köpa ÅKE NINJA OCH ANDRA JÄVLAR förstås. Vad trodde du svaret var? Köpa Rena Rama Rolf-boxen eller kolla på standupp eller nåt annat "roligt" som egentligen inte är roligt alls? Om du kommer till bokmässan i Göteborg och infinner dig i Optimal Press monter kl 15 på fredag och/eller kl 15 på lördag kan du köpa boken direkt av MIG. Du kan titta mig i ögonen (eller ja, ögAT, eftersom jag är vindögd), hosta över kulorna, ge mig ett handlslag och få en gubbe omsorgsfullt kladdad i boken tillsammans med en personlig dedikation. Du kan tillochmed leta rätt på mig på själva mässgolvet när jag INTE signerar och få boken signerad ändå. Det är i princip det ROLIGASTE jag vet.
Och om du nu tvekar på om du ska köpa boken eller inte så trycker du HÄR och får en MASSIV PDF på de första sidorna. Och sen tvivlar du aldrig mer på om att det är farbror Johan som vet bäst hur bokbudgeten ska fördelas.

5 kommentarer:

Repoman sa...

Men helfvete, kan inte den där bokmässan gå i Stockholm nån gång? *muttrar nåt på 08:ska*

Anonym sa...

Självklart ska jag köpa den men det är tyvärr lite långt att åka ner till Göteborg från Östersund...men den skulle släppas ute i bokhandeln i oktober, eller hur?

Johan Wanloo sa...

Självklart kommer boken finnas hos välsorterade bokhanlare, serieaffärer och sist men inte minst typ alla stora nätbokhandlare om några veckor.

Repoman sa...

Såklart. Men jag vill ha en omsorgsfullt kladdad gubbe i min bok också.

Det är ju extramaterialet man vill åt!

Anonym sa...

Flytta mässan till den Kungliga Hufvudstaden!