fredag 27 mars 2009

Aftermath

Det finns bara offer i en Seriebattle. Efter de hårda striderna på Café Hängmattan igår kväll är vi alla tomma. Vad gör vi nu? Hur ska vi kunna återgå till ett normalt liv? Lev för något eller dö för inget! It´s a loooong rooooad....

Nåväl. Här är lite bilder.Max Gustafsson och jag sätter kiss och bajsnivån direkt.Jag mot Stef Gaines. Temat är domedagsmaskin. Jag förlorade.Jag förlorade igen. TROTS att temat var dansband. Otroligt. Sista matchen där temat var Turtles vann jag men mina bilder från den var för usla.

Utförligare rapport (och bättre bilder) från detta grandiosa spektakel hittar du HÄR.

6 kommentarer:

Max sa...

Tack för en god och gentlemannamässig match.

Nickan filmade förresten vår battle. Skitroligt, hehe!

Repoman sa...

Klart att du skulle vunnit hela klabbet Johan, verkar som att publiken bestod av ett gäng ungdomar utan känsla för feeling. Hmpf!

Totalt o/t:
Jag försöker leta upp bilden med kulturarbetaren som sörjer att den svenska kortfilmen (?) har stagnerat. Skulle vilja ha den exakta ordalydelsen i den meningen... Nån som kan bistå mig med detta?
Tack på förhand!

Johan Wanloo sa...

Uööh jag har inte bilden framför mig men det var nånting i stil med "jag gråter för bristen på en inkännande psykologisk klangbotten inom den svenska kortfilmen"

typ

Repoman sa...

Tack Johan, det där gjorde min dag!
En av de roligaste grejerna du har gjort enligt min humbla opinion.

Biff Zongo sa...

Hur jävla full var publiken egentligen???

Du borde ha gjort en "kanye west" och bara "This is BULL SHIT!" och tagit priset ändå!

Ari sa...

Du skulle ha ritat basisten från Gbg's Öppna kanalen istället.