torsdag 26 mars 2009

Föredrag! Seriebattle!

Jag påminner om att jag IKVÄLL torsdagen den 26:e Mars 2009 först kommer att hålla föredrag på Stadsbiblioteket i Göteborg kl 18:00. Och om ni inte gillar mig så kan ni lyssna på Sara Granér och Mikael Sol också. Det finns nåt för ALLA. Det var annonserat att det hela skulle gå av stapeln i den lilla poesihörnan på tredje våningen, men det har ändrats. Istället är det utställningshallen på entréplan som vetter ut mot avenyn som gäller.

Därefter är det SERIEBATTLE! Jag och två andra tecknare ska teckna LIVE och publiken ska avgöra vem av oss som vinner. Detta sker på Café Hängmattan i Majorna (I Göteborg) kl 20:00. Jag får alltså cykla som en svedd mink för att hinna mellan de olika begivenheterna. Undan för ess i Göteborgstrafiken är allt jag säger. Seriebattle... Detta har jag längtat efter i hela mitt liv. Det kommer bli fantastiskt. Jag säger som The Ultimate Warrior:

5 kommentarer:

Anonym sa...

faaan att man bor i stockholm:(

Anonym sa...

faan att man bor i eskilstuna:(

Anonym sa...

faaan att man bor i Kiruna :(

Anonym sa...

Faaaaan vilken tur att jag tillhör dina närmare vänner, så att jag i princip kan uppleva liknande grejor, fast på ett mer privat plan, när jag känner för det!

Förresten, vad sägs om ett Göra pysselsidor-battle?

Biff Zongo sa...

Snacka om att han såg ut som en He-man actionleksak i kroppen!
Galet med sterioder