tisdag 10 mars 2009

Kims Jim


Det krävs ibland inte mycket för att en dag ska bli extra bra. Häromdan fick jag ovanstående bild i mailen. Det är Kim W Andersson som gjort sin egen version av huvudpersonerna i min serie Kim & Jakten på guldankan. Kolla vad snyggt. Kim´s serie Love Hurts, som bl a gått i Nemi, kommer snart samlad i bokform.

Apropå Jim & Jakten... så kan den alltsomoftast läsas i tidningen Larson. Kolla vad FETT representerad jag är på omslaget till det senaste numret. Utöver jim har jag ytterligare två sidor med varav en är ett Åke Ninja-avsnitt som kanske är nåt av det snyggaste jag nånsin tecknat. Snötäckta berg, Yetis, gömda städer, Kung Fu-munkar OCH bajshumor på en och samma sida.
Ibland får man till det. OCH så får du ju dessutom möta El Superbiffo.

7 kommentarer:

Anonym sa...

*gör vågen*

Biff Zongo sa...

El Superbiffo! Som vän av Lucha Libre blir jag glad i hjärtat när jag ser den!

Anonym sa...

Men, är det inte Gotlands-Ola Hammarlund jag ser !

Anonym sa...

Jag gjorde bilden till stor del för att få rita en mariachi-kostym. Även om inte Ola har det i serien så tyckte jag det var passande ;)

Jag är glad att du gillade, Johnny Dub-oh (Johan Wanloo på Gangsta)

Anonym sa...

Gotlands-Olas härliga gotländska folksånger om lucha i olika teman t.ex. "luchan por su libertad" är alltid värmande!

Johan Wanloo sa...

Alla spanska uttryck som Ola använder tar jag rätt av från Mexikanska lucha libre-sidor.

Anonym sa...

太極峽谷,磐石營地,九族文化村,風櫃斗,雅築沙里仙溫泉,蛇窯蟬說,合歡山,嘉南八卦窯,糯米石橋,震災紀念公園,芙蓉瀑布,水鳥保護區,牛耳藝術渡假村,敷榮堂,登瀛書院,木屐蘭溪谷,木生昆蟲館,泰雅渡假村,惠蓀林場,水沙連古道,台一生態教育休閒農場,清境農場,生態農場,豐年靈芝菇,錦吉昆蟲館
奧萬大,埔里酒廠,埔里鯉魚潭,中台禪寺,台灣地理中心碑,九族文化村,玉山國家公園,合歡山,日月潭,田尾公路花園,新百果山,鹿港龍山寺,台灣民俗村,鹿港天后宮,溪頭森林,廬山溫泉,草嶺風景區,劍湖山世界,北港朝天宮,三條崙海水浴場,夏威夷,池南森林遊樂區,鯉魚潭,太魯閣,秀姑巒溪,長春祠,大佛風景區,東勢林場,古奇峰,五指山風景區,海水浴場,六福村,秀姑巒溪,石梯坪,磯崎灣,掃叭石柱,七星潭,小叮噹科學園區,大聖渡假,三義木雕博物館,谷關風景區,武陵農場,大坑風景區,亞哥花園,崎頂海水浴場