fredag 24 april 2009

Jag åker tågJapp. Just nu. I skrivande stund. Jo, jag vet, det är bara flammande rövhål som sitter och bloggar vid varje givet tillfälle.
"Jo jag sitter här i biston. Usch vad wienerbrödet är smuligt. Här, jag har tagit en bild"
Men NÅT ska jag ha min impulsköpta Asus Eee till och när jag för en gångs skull sitter på X2000 kunde jag inte låta bli. Och det är lite en maxad känsla att vara ett flammande rövhål faktiskt. Om så bara för en liten stund.
Jag älskar att åka tåg. Jag gör det på tok för sällan. När jag jobbade med animation i Trollhättan i en vecka förra året var halva nöjet att få åka tag varje dag. Till saken hör att jag är en ganska rastlös typ. Jag har troligen inte sett en enda film i en enda sittning (förutom på bio då) någonsin. När jag läser böcker gör jag det i tiominuters-stötar. Jag håller gärna på med fyra grejer samtidigt. Det är troligen därför jag gillar att åka tåg. Det handlar om påtvingat relaxande. "Sitt still där nu i tre och en halv timme och glo ut genom fönstret!"
Okej. Gärna. Åkrar. Lador. Mysigt! OCH YouTube!?! Livet blir bara bättre.

10 kommentarer:

Repoman sa...

Minidatorer är ju ett strålande sätt att hålla en upptagen på tåget iallafall!
Jag fattar inte hur folk klarade sig i boskapsvagnarna förr i tiden...

DH sa...

Det fanns nog mycket roligt att göra med boskapet, Repoman ;)

Ari sa...

Att vara ett flammande rövhål är alltid en maxad känsla. Det är därför de är så självbelåtna.

Pidde sa...

Du får gärna rapportera om hur du tycker det funkar med din Asus. Jag har fingrat på en sådan ett tag nu. Är det nåt att ha i längden?
För övrigt har jag själv bloggat från hamburgerrestauranger den senaste tiden. En gång med en uteliggare hängande över axeln. Han var jätteintresserad av Internet. Han gick till och med och hämtade kaffe åt mig. Sen bad jag honomn dra åt helvete.

Johan Wanloo sa...

Om man vill skriva och surfa, och det är ju det folk vill för det mesta, funkar den utmärkt. Tangenterna är lite små kanske.

Johan Wanloo sa...

Nu har jag funderat lite till och jag var nog lite njugg förut. Men tanke på dess pris är Asusen helt jädra enastående- Faktiskt. Jag rekommenderar.

Kim L sa...

-*Asus ringde och var glad över rättfärdigandet*-" ... ;D

Repoman sa...

Vilken Asus är det Johan?
Jag köpte mig en Lenovo S10 för 4 papp och är sjukt nöjd med den också.

Johan Wanloo sa...

Öööh nu står den nerpackad efter hemkomst, men det är en sån där asenkel Asus Eee mini PC med 16 GB hårddisk för 2500 typ. Med Linux.

Jag ska kolla noggrannare imorrn

Anonym sa...

花鄉,愛情海,百威,為楓精典,比佛利,新阿里山,儷京,御花園,風華,溫莎堡,晴海冷泉,紐芬堡,歐悅,名湖水岸,歐悅,萬里仙境,北極星,皇居,禾楓.湯泉,香緹,湯野,水漾,金色河畔,戀愛,新阿里山,皇家花園,山櫻花,名家,風華,美麗殿,艾蔓,薇星,皇城,泰皇,風雅頌,欣歡,名爵,竹田驛站,薇星,風雅頌,愛摩兒,墾丁,雅柏,天母,威斯堡,嘉賓閣,伊都,衣蝶旅店,樹林月圓,萬里仙境,北極星,華都飯店,馥嘉商務,唐城,雙橡園,百老匯,紫園,夏卡爾,竹林雅緻,好來屋,馬德里,湖山度假,蔚藍海岸,約客頂級,儷灣,真善美,歐香,愛莉園,人客